LISÄTIETOA:

maanantai 19. tammikuuta 2015

Sataviisikymmentäkaksi


Laskin tänään vähintäänkin sataanviiteenkymmeneenkahteen kun kuorin mr. Voiton loimien alta ja bongasin patteja sekä lavoista että kyljistä. Hurraa!

Kristallipallo pysyi kovin sameana vaikka miten yritin tihrustaa sieltä mistäs tämä tämmöinen tilanne on tullut. Vaihtoehtoina on ainakin heinä (sama paali ollut syötössä pari päivää samasta kuormasta kuin koko talven sapuskat), kaura (samaa satsia jo pitkään), lisärehut (suurin epäilys), olki (paali lopuillaan) tai sitten se kuuluisa kuun ja tähtien asento suhteessa marsin aurinkokuntaan.

Kysymysmerkillä varustettuna on myös allerginen reaktio sekä valkuaispatit. Ruuna ainakin tykkäsi kovasti kun näitä rapsutteli, joten kutinaa oli havaittavissa. Noh, katsellaan miten kehittyy. Huomenna tilanne saattaa olla suuntaan tai toiseen muuttunut. Akuuttia kuolemaa ei hevonen ainakaan tee eikä vauhdista päätellen paljoa muutenkaan ahdistanut mikään...

Tämän lisäksi! Se olis 152 päivää juhannukseen! Wuuuuhuuuuu!

Voitto 3 vee kesäkuussa 2012.

4 kommenttia:

 1. Eihän nuo voisi olla hikinäppyjä? Ratsastaessa hikoillut ja sitten ärtynyt iho/karvatuppi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne niitäkin voi olla. Maneesikeikan jälkeen on kuljetuksen ajan aina fleecet päällä (menee n. 1h), joten ajattelisin että ilmanvaihto pelaisi aikas hyvin ja jälkilämmöt ehtivät haihtua suurimmaksi osin ennen ulkopalttoiden alle piilotusta. Eikä täällä kotona jäätiköllä kävellessä paljoa hikoiluta just nyt... :D

   Poista
 2. Ärsyttävät allergiset reaktiot!
  Meidän Into sai aika pitkälle tuollaisia patteja racingin rehuista, viimeksi viime kesänä menin laiskuuttani ostamaan kotikyliltä säkin Racing Selectediä (kun ei täältä muuta saa, mur... enkä viitsinyt ajella naapurikuntiin)) eikä mennyt kuin hetki niin paukamia alkoi löytymään. Tämä siis meidän kokemus. Torstenilla oli muutama syksy sitten laajasti nokkosrokkoa jonka aiheuttaja ei selvinnyt koskaan. Eläinlääkärit ovat vinkanneet että jos patit kutisevat kannattaa oireita lievittää ja antaa heinixiä muutaman päivän ajan. (10 kpl kerran vuorokaudessa)
  Toivottavasti teidän patit ovat jo kadonneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät olleet patit kadonneet, mutta eivät onneksi mainittavasti olleet muuksikaan muuttuneet. Eniten itsekin epäilen kahden tovi sitten käyttöön tulleen rehun osuutta tähän. Toinen näistä on Racing juurikin... Mutta seuraillaan mitä tapahtuu! :)

   Poista