LISÄTIETOA:

tiistai 6. tammikuuta 2015

Miinus viistoista


Neiti Tallinpitäjää ei ole tehty kylmälle aroista aineista, joten pakkaspäivän auringonpaisteen innoittamana tänään oli ensimmäinen päivä kokeilla miltä tuntuu matka Voitto kuusveen kyydissä! Kolmen viikon loma on nyt takana ja treenikausi edessä.

Meni muuten nämä viikot todella nopeasti! Melkein huomaamatta! Tai jos Porrelta kysytään, niin papparainen puhisee varmasti paheksuvasti jouduttuaan normaalia useammin piipertämään kuvioita. Voittiksen lomaan ei mitään sen suurempaa jännää ja yllätyksellistä sisältynyt. Ruuan lisäys ja liikunnan vähyys olivat muutamaan otteeseen kyllä hieman, köh köh, lennokas yhdistelmä... Kerran, jos toisenkin, se taisi olla Voitto, joka vei meikäläisen tarhaan eikä päinvastoin.

Voitto ystävystyi pari viikkoa sitten BOT- kinnersuoijen kanssa ja on treffannut ne joka yö.

Tänään yritin kovasti tsiikailla Voiton vatsan ja takaosan seutua ihmetellen onko niihin tullut lisää massaa. Jos oikein vaaleanpunaisten silmälasien läpi katson tilannetta, voisin melkeinpä olla positiivisen vastauksen kannalla asiassa!

Voiton ensimmäinen työpäivä ei ihmeitä sisältänyt. Yhteensä puoli tuntia pellolla sekä tiellä kävelyä ja hieman hölkkää. Muutaman laukkapätkänkin kokeilin molempiin suuntiin ja niiden vaaleanpunaisten lasien läpi vaikutti laukkakin parantuneen! Ilmaa oli taas etupään alla! Jes! Saatan vielä pudota tältä pilveltäni takaisin maahan, mutta nyt mennään tällä fiiliksellä!

3 kommenttia:

 1. Mäkin ostin tollasen bot kinnersuojan ja se oli yhden yön jalassa ja aamulla se oli entinen. Ei yhtään ärsyttänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kintereitä on kyllä vaikea saada suojattua. Entisellä hevosellani pidin myös samaisia suojia, joko suojat eivät pysyneet jaloissa tai sitten niistä hajosi tarrat.

   Poista
  2. Minkälaisia suojansyöjä hevosia teillä on ollut?! :D
   Meillä suojat pysyvät hyvin eikä kumpikaan näitä käyttäneistä hevosista ole ollut kiinnostunut repimään näitä jaloistaan. :)

   Poista