LISÄTIETOA:

lauantai 25. lokakuuta 2014

Huoleton on hevoseton

Aluekoulukisat kesäkuussa 2013

Sanonta kuuluu otsikon tapaan ja nyt voin kertoa täällä blogissakin, että itselläni on murheita yksi vähemmän. Kolmesta suomenhevosesta on omistamani hevosmäärä vähentynyt tällä päivämäärällä kahteen.

Nyt tietysti ihmettelette, että kuka? Missä? Miksi? Milloin? Voitto?? Porre?? Ei, ei kumpikaan näistä kultamuruista ole lähtenyt, eikä ole lähtemässäkään, minnekään.

Kansalliset mr-kisat huhtikuussa 2012

Blogia pidempään seuranneet saattavat vielä muistaa läsipäisen suomenhevosruunani Kalilein. Tämä sydämeltään puhdasta kultaa oleva pörröharja on löytänyt uuden kodin. Hevonenhan lähti ylläpitoon jo viime vuoden syyskuussa enkä ajatellut ruunaa enää kotiin ottaa. Eikä tarvinnutkaan, vaikka ylläpitäjä joutui työttömyyden takia ruunasta luopumaan. Mukava koti löytyi puskaradion kautta! Ei valitettavasti siis ylläpitäjän luota, mutta muuten suorastaan jännittävältä taholta.

Matkaratsastuksen SM-kisat heinäkuussa 2012

Kiitän Kilkuttiinaa yhteisistä vuosista, kaikista niistä lukemattomista kilpailuista matkaratsastuksessa aina kansalliselle tasolle saakka, koulupiiperryksestä treeneissä ja kisoissa sekä mielettömän upeista muistoista ja kokemuksista!

Kalileille ja uudelle tiimille leppoisia "eläkepäiviä"!

8 kommenttia:

 1. Kalilein vaiheita seurasin suurella mielenkiinnolla silloin joskus muinoin. Hyvää matkaa uuteen kotiin ja mukavia "eläkepäiviä".
  Toki edelleenkin blogiasi seuraan mielenkiinnolla. :) Vähän vähemmän tulee nykyään netissä oltua, joten blogiasiat on jääneet vähän vähemmälle. Aina kuitenkin kiinnostaa mitä "tutuille" kuuluu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin aikoinaan oli asiat hieman eritavalla... :) Hevostouhut pyörivät erijuttujen ympärillä ja blogihöpinätkin poikkesivat sen myötä nykyisestä. Harmittaa jopa, että enää ei ole sitä intohimoa lajiin ja mahdollisuutta kirjoittaa tänne asiasta!

   Sama itselläni, en myönnä kovinkaan paljoa muiden bloge lukevani, harvakseltaan ehdin enää tätä omaanikaan päivittää... :/

   Poista
 2. Hienoa, että Kalileille löytyi arvoisensa eläkekoti! Upea monitoimihevonen, kun ettekö te ehtineet kisata raveissakin ihan alkuaikoinakin?
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Yhteinen taipaleemme sisälsi alussa myös raviurheilua! Tokikaan ei viralliseen starttiin saakka, mutta melkein.

   Haikealta tuntuu, vaikka tiedän Kalileilla asiat olevan hyvin.

   Poista
 3. Kalileille onnea uuteen kotiin! Ja uusille omistajille paljon onnea hienosta heposta. :)

  VastaaPoista
 4. Höh, ei 15-vuotias ole eläkeikäinen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalilein kilometreillä ja alkavilla kulumavaivoilla oltiin jo eläkevalmiita. :)

   Poista