LISÄTIETOA:

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Uusilla tamineilla kohti talvea!


On eräs juttu, minne lähden aina yhtä mielelläni - hevostarvikekutsut! Viime viikolla oli kolmas kerta puolen vuoden sisällä, kun kutsun sain. Koskaan en mitään tarvitse, mutta tietystikin tiedän ne kaipaamani asiat vasta kun ne näen.

Näin tapahtui tälläkin kertaa.

Olen hieman sillä silmällä katsellut ohiajaessani erästä ponia, joka on viime ajat pukeutunut erittäin hyvännäköiseen loimeen. Kun tähän samaan loimeen törmäsin kutsuilla, ja nukuin yhden yön sen jälkeen, oli ostopäätös tehty!


"Halvalla ei saa hyvää" eikä "köyhällä ole varaa halpaan" olivat varmasti riittävät syyt tämän ihanan loimen muuttamiseen meille! Horseware amigo hero 6 plus lite. Hieno nimikin loimella! Tämä on siis vuoriton sadeloimi irroitettavalla kaulakappaleella.

Istuu kuin hansikas, ei kiristä eikä purista, eikä valahda edes piehtaroidessa. Eikä näytä likakaan tarttuvan kovin herkästi! Käyttöä helpottavia yksityiskohtia on mm. kaulakappaleen kiinnityksessä: tarra on helppo avata pienen "vetosuikaleen" ansiosta.


Voitto on ansainnut tämän takin! Ja mää olen ansainnut myös! Nyt kelpaa sataa kaatamalla vaikka koko päivän, me olemme valmistautuneet!


Uuden ulkotakin alle oli mukava sujauttaa uudet rintsikat. Tämä lapasuojus on ostettu joskus aikoinaan Horzelta, mutta vasta nyt otettiin tämä käyttöön vanhojen ollessa muodottomiksi venyneet.


Mutta takaisin heppatarvikekutsuille... Mukaan tarttui itsellenikin jotain kivaa talvea varten: uudet hanskat! Olivat niin kiinnostava tuttavuus, että päätin jatkaa näiden kanssa elämääni kotonakin.

Caldene- merkkisissä hanskoissa on kaksi kerrosta. Ohuempi sisähanska ja siihen päälle tuulen pitävä kuorikäsine. Näppärät, kun pitää piipertää jotain pienempää välillä! Esim. ohuemmalla hanskalla on helppo suitsia hevonen ja sujauttaa toinen hansikas päälle satulaan kiivetessä. Tuntuma hanskojen kanssa on tarkka, eivätkä ne ole tönköt. Ulkohanskan matkassa pysymisen riisumisen jälkeen varmistaa ranteen ympäri tulevat lenkit. Hahaaa, paluu lapsuuteen! Nämä remmit toki saa irti halutessaan.

Tietysti mietitte, että missä ihmeen hevostarvikekutsuilla olin? SPV Horses järjestää! Klikkaa tästä lisätietoja!

4 kommenttia:

 1. Ostaako yksi hyvä vai kaksi huonoa..? ;) Eiks tän voi perustella niin?

  Ensi viikolla ajattelin itsekin höpöttää blogissa näistä HW:n loimista, jos uusin ulkomaan tuliainen on ponille oikean kokoinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai mun "ostan-kaiken-alesta" -meiningillä voinee kysellä, että ostaako yksi hyvä vai kolme huonoa? On muutamassa päivässä tullut huomattua, että rahoilleen sai loistavaa vastinetta!

   Mää pidän peukkuja loimen sopivuudelle! :)

   Poista
 2. Puokki vai suokki. Aikani kun näitä sinun ihania polleja ja tarinoita lueskelen niin kohta alkaa suokin osakkeet painaa enemmän. :) Ja hevoskuume senkun vain nousee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kahta kysymystä: SUOKKI! :D
   Suosittelen suoraan satsaamaan suomalaiseen laatupeliin! ;)

   Poista