LISÄTIETOA:

torstai 30. lokakuuta 2014

Ylpeä omistaan!

Porre 11.10.2014

Montakos kertaa mää olen tästä aiheesta rivejä naputellut? Monta! Ja näin tapahtuu varmasti vielä useasti myöhemminkin! Olen niin mahdottoman ylpeä ja tyytyväinen kahteen omaan suomenhevosherraani, etten vaan voi olla hiljaa! Olen niin iloinen, että juurikin nämä kaksi liinakkoa töpselikärsää ovat omiani! Tänään(kin) meni treenireissu aivan mahdottoman upeasti!

Maailman mahtavin Maija ratsasti aamutuimaan lähikentällä Voitolla ja nappasin vanhus- Porren samaan kyytiin mukaan lapsenhoitajankin järjestyttyä. Voitolla treeni kulkee loistavasti ja ahkerasti treenatut vastalaukat sekä ravipohkeenväistöt paranevat aivan käsittämätöntä vauhtia!

Kotipiiperrystä Voitolla 24.10.2014

Pörriäinenkin oli herännyt oikealla jalalla ja oli terveydentilaansa ja ikäänsä nähden suorastaan TOTILAS!! Fiilisteltiin vastalaukan parissa ja naureskellen liideltiin ilmavaa ravia ympäri kenttää. Jos tätä hevosta ei itselläni olisi tullut vastaan silloin lähemmäs yhdeksän vuotta sitten, en välttämättä tietäisi hyvästä hevosesta mitään! Kaikista hevosista saa kouluttamalla kivoja, mutta jokaisessa hummassa ei ole sitä liikkumisen laatua ja helppoutta kuin tässä ruunassa (on ollut)! Kuten kuuluisa Kyrakin on todennut: ei voi tietää miltä mansikkahillo maistuu, jos ei koskaan ole päässyt maistamaan sitä!

Porre on käyttöuransa ehtoopuolella hyvin vahvasti, mutta onneksi tuoretta kalustoa on tulossa remmiin. Voitolla on edellytykset kaikkeen siihen mihin Pörrilläkin - ja paljon enempäänkin!

Kaiken tämän huutomerkkeihin päättyneiden hehkutusten jälkeen halukkaat voivat vilkaista ennen julkaisematonta videomateriaalia parin viikon takaa. Videon nimi voisi olla vaikkapa "Babysteps: pienin askelin kohti ensiluokkaista raviväistöä"! Tähtinä ratsuttaja Maija Heikkinen ja suomenhevosruuna Mäntymäen Voitto (5vee).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti