LISÄTIETOA:

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Matkaratsastuskisat - täältä tullaan!

* * * Tai siis: Täältä tullaan TAAS! * * *


Se olis kisailmottautuminen matkaratsastuskisoihin tehty! Avasin suuni kerrankin oikeassa paikassa ja tilanne on nyt sellainen, että tulevana lauantaina molemmat suomenhevosruunani ovat starttiviivalla! Jännää! Itse ajattelin kiipustaa vanhuspapparainen Porren kyytiin ja antaa kaverilleni ratsuksi Voiton, hänen toiveensa mukaisesti.

Kaivelin hieman kuva-arkistojani ja ylläoleva kuva on otettu ensimmäisistä matkaratsastuskisoistani. Olimme Sauvossa elokuun 1. päivänä 2009 kipittelemässä 15 km matkan. Siitäkin on jo niin kauan aikaa - huh! Vasemman puoleinen hevonen, jonka ohjia pidän, on suomenhevosruuna Lahjuspotti ja oikealla puolella on erittäin innokkaalta näyttävä Porre kaverini vierellä.

Silloin aikoinaan molemmat hevoset saivat hyväksytyn tuloksen luokasta ja matkaratsastusinnostus oli kylvetty. Tuon päivän jälkeen on monet mr-kisat ratsastettu ja laji tullut tutuksi todella hyvin.

Ihanaa päästä taas kilpailemaan lajissa yli vuoden tauon jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Ah, muistoja! Oli kyllä hyvä reissu tuo ensimmäinen (ja omalla kohdallani toistaiseksi viimeinen) matkaratsastuskisa :) Mutta ei siitä voi olla noin kauan?! :D

    VastaaPoista