LISÄTIETOA:

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rakkaudesta oranssiin


Lauantain matkaratsastuskisat lähenevät nopeaa vauhtia ja kisavalmistelut ovat täällä jo käynnissä. Matkaratsastustiimimme väri on oranssi ja tänään tarttui kauppareissulta kaikkea kivaa mukaan... Joku pienen pieni mielenhäiriö taitaa taas vaivata, mutta onhan tämä värihifistely hauskaa!


Tämän päivän saalis oli kaksi jännää oranssia ämpärin tapaista kahvallista muovisankoa, kisahuoltaja- Upille sopiva pikee- paita ja sekä Upille, että itselleni iloisen oranssit fleece-takit. Varsinkin noista takeista olen niiiiiiin innoissani! Ne olivat edulliset, täydellisen väriset ja tosi kivat päällä! Crocsit muuttivat tänne jo kaksi päivää sitten, mutta tottakai nekin ansaitsivat tulla kuvatuksi ryhmäpotrettiin.


...ja sattumaa tai ei, vaatteet löytyivät kaupoista, joissa ostokset pakataan oranssiin pussiin!

Työn alle jäi vielä löytää itselleni kisaan sopiva lyhythihainen ratsastuspaita. Erivärisiä paitoja kyllä kaapista löytyy, mutta juurikin se oikean oranssi paita puuttuu! Matkaratsastuskilpailuissa pukeutumisetiketti vaatii, että paidassa on kaulus ja hihat eli ts. lähinnä pikee- paita tulee kysymykseen lämpimällä kelillä.

Viime syyskuussa olen edellisen kerran tohinoinut oransseista asioista. Jos haluat vilkaista kyseistä höpinää, löydät sen TÄSTÄ.

Lisää oransseja asioita - kuva syyskuulta 2013.

6 kommenttia:

 1. Oranssia löytää usein alekorista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytää ja meidän tiimi on sopivasti kokoa XS ja XL, joten kokojakin löytyy! ;)

   Poista
 2. Saiskohan niistä mr-kisoista postausta. Ois tosi ihana kuulla niistä ja alunperin rupesinkin seurailee sun blogias juurikin matkaratsastus-kirjoitusten takia :)

  VastaaPoista
 3. Tulossa on!! Ihanien kuvien kera! :)

  VastaaPoista