LISÄTIETOA:

torstai 10. heinäkuuta 2014

Voitto on laadukas suokki, MUTTA ....

"... Sen laadukkuus on aikasten syvällä."

Kiitos Iiris! Nämä sanat yrittävät taas motivoida jatkamaan Voiton kanssa eteenpäin. Lisää työskentelyä, paljon lisää voimaa, jokunen vuosi eteenpäin ja ehkäpä sitten tämä hevonen pystyy näyttämään edes osan siitä mihin pystyy parhaimmillaan. 

Voitto ei ole lapsitähti, se on tullut jo selväksi. Ruunan potentiaalia joutuu selvästi kaivamaan syvältä ja vaatii aikaa, paljon aikaa, että tuloksia tulee. 

Mutta kun mää en malttaisi odottaa. Haluaisin kaiken tänne just nyt ja heti!Odotellessani kuvasin kuitenkin tämän päivän estetreeneistä teille muutaman loistokkaan kännykkäkamerapätkän kertomaan minkälaista jumppatehtävää tänään loikittiin. Okseri oli viimeisillä hyppykierroksilla 90 cm tienoilla, eihän tuolle korkeus ole ongelma, vaan kaikki se muu.

Seuraava estetreenikerta on parin viikon päästä Anna Kärkkäisen tarkan valmentajan katseen alla. Silloin kokeiltaneen toista kuolainta. Kovasti kaivattaisiin herkkyyttä suuhun, nyt nuorukainen jää raskaaksi edestä hyvinkin usein. Kovaa rautaa suuhun ei laiteta, siihen ei ole tarvetta, enemmänkin etupään raskaus kertoo hevosen heikkoudesta ja vähästä työskentelystä.

2 kommenttia:

 1. Mistä syvältä, sikahienoltahan tuo nyt jo näyttää. Tykkään tosta ryhdistä, se on tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhti Voitolla on komea!! :)
   Muussa on vielä tekemistä. Paljon. Ihan oikeasti.

   Olet kyllä ihanan positiivinen ja kannustava aina!

   Poista