LISÄTIETOA:

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Koikkaloikkaa

Anna Kärkkäisen estevalmennus 26.6.2014
Ratun talli, Lieto


Onko se hyvä vai huono asia, että on kovasti paljon muutakin elämää kuin blogin päivitys? Ihmetyttää oikein, miten paljon on höpinöitä jäänyt tänne kirjaamatta normaalin elämän ajaessa koneella istumisen ohi. Vaatekomeroiden siivous, makuuhuoneen remontti, jättikokoisen jätskipaketin lusikoiminen näkymättömiin hyvässä seurassa, rikkaruohojen repiminen kauniissa kesäpäivässä, ulkona haahuileminen yömyöhällä - mitä mahtavia syitä olla edes avaamatta konetta!

Vilkaistaan nyt kuitenkin melkein viikon taaksepäin, koska tarjolla on video Voiton ja Iiris- ratsastajan estevalmennuskerrasta Anna Kärkkäisen silmien alla.

Tehtävät olivat aikuisten-hevosten-juttuja ja Voitolla oli niissä aikasmoinen pähkinä purtavaksi. Selviytyi kuitenkin! Jos ei kiitettävällä arvosanalla, niin ainakin suurella kehuryöpyllä. Paljon puomeja, paljon käännöksiä, paljon suhteutettuja välejä, mutta niin vaan nuorukainen loikki tehtävät menemään.

8 kommenttia:

 1. "Jättikokoisen jätskipaketin lusikoiminen näkymättömiin hyvässä seurassa"
  Aha. ;) Tiedät kyllä tän äänensävyn!! :D

  VastaaPoista
 2. Samaa vikaa täällä. Apua, miten sitten tapahtuu, kun kesäkelitkin alkavat? Palataan koneille syksyllä? ;)

  Tosi hienosti menee Voitto ja oli hienoa katsoa miten johdonmukaisesti videon lopussa asiat sujuivat.

  Kivaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaakohan sitä syksylläkään palata koneelle? Ja jos palaa, kuka muistaa enää salasanoja yhtään mihinkään? :D

   Erittäin ihanaa ja lämmintä kesän jatkoa sinnekin!!

   Poista
 3. Pakko kysäistä, eikö kukaan valmentaja teilläpäin sano tälle kyseiselle ratsastajalle mitään sen tyylistä? Siis todella siistiä ja eleetöntä toi on, mutta ei kyllä todellakaan anna tilaa hypyssä. Näin pidemmän aikaa seuranneena olen huomannut, ettei tunnu oikeen kukaan siitä sanovan. Hevonen kun näyttäis vähän tarvitsevan tilaa lisää, edes pari senttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään sen enempää selittelemättä voin todeta, että tiedetään mitä, milloin ja millä tavalla tehdään. Voitolla on hyvä ja ammattitaitoinen ratsastus- ja valmennusporukka takanaan. :)

   Poista
 4. Mihin ratkaisuun päädyit Voiton tukkaongelman kanssa, onko tukka auki vai kiinni laitumella?

  VastaaPoista