LISÄTIETOA:

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Matkaratsastuskuumetta havaittavissa!


Menin kanslian tädiksi oman seuramme (Sisuratsukot) matkaratsastuskilpailuihin lauantaiksi. Ajattelin aivan viattomasti viettää mukavan päivän hyvässä seurassa ja nauttia kauniissa ilmassa kisatohinasta. Tietäähän sitä miten tässä taas kävi... Matkaratsastuskuume alkaa nousta!


Kaudella 2012 starttasin suomenhevosruuna Kalileilla alue- ja kansallisia mr-luokkia erittäin ahkerasti. Tuona vuonna mm. voitimme suomenhevosten matkaratsastuksen Sisu-cupin, olimme maanlaajuisessa kilometrirankingissa sijalla 2. ja meidät palkittiin Hämeen alueen (seuramme pääpaikka on sieltä) parhaana mr-ratsukkona.

Sitten tulikin kaikenlaista "muttaa" matkalle. Viime vuonna starttasimme kolme alle 50 km luokkaa ja tälle vuodelle startteja on nolla. En ole rehellisesti sanoen uhrannut ajatustakaan koko lajille todella pitkiin aikoihin! Mutta nyt tuttujen ihmisten ympärillä, samanhenkisessä porukassa pyöriessä tuli tunne, että "jos mää sittenkin vielä".


Kahden viikon päästä on seuramme järjestämät seuratason matkaratsastuskilpailut. Kysymys kuuluu: Nähdäänkö meitä siellä?
Jos olet kiinnostunut lukemaan matkaratsastusaiheisia kisahöpinöitä, klikkaa sivupalkin tunnisteista "mr-kisat"!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ensimmäinen vaikea tehtävä on valita kahdesta huonohkosta matkaratsusta se vähemmän huono kisaratsuksi! :D

   Poista
  2. Lähdette sitten yhdessä metsästämään niitä lehmiä Roosan ja Ardaksen kanssa :D Silloista nyt puhumattakaan...
   -H

   Poista
  3. kohta teen kisailmon... Lauantaina nähdään starttiviivalla!

   Poista