LISÄTIETOA:

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ei kukaan mitään satulaa tarttis?


Mulla meinaan hengailisi täällä yksi ylimääräinen huippukuntoinen estesatula! Satulan ostin Voitolle muutamia kuukausia sitten estetreenejä ja laatuarvostelua varten. Nyt kuitenkin tiedän, ettei kumpiakaan enää tule. Mää tykkään koulupiipertää, Ratsuttaja- Maija on kouluihminen ja näin ollen myös Voitto viisvee saa luvan olla kouluhevonen. Vuoden päästä kasvattajakisassakin tähtäimenä on kouluratsastuspuoli, ei siellä esteflättärillä kipitellä.


Kasvattajakisasta puheenollen! Siellä on toisena päivänä kouluohjelmana sellainen HeA- tasoinen rata, missä on mm. laukassa kolmikaarinen kiemuraura - keskimmäinen kaari tietysti vastalaukkaa. Maija ratsasti Voitolla edellispäivänä, torstaina, ja kokeili tätä kiemurauraa mennä. Katselin hämmentyneenä kun ratsukko mennä laukkaili tehtävän läpi! Eikä ollut mikään kerran tuuri, vaan muutaman kerran peräkkäin taidolla tehty kuvio! Eihän se ollut kympin suoritus, mutta ehkä sellainen viis-plus kuitenkin!


Niin juu, aivan... Mikäs tää mun estesatula sitten edes on? Cliff Barnsby VSS Jump, leveys 5, istuinkoko 17". Hintaa tonnin tienoilla. Toppaukset iskussa, nahka virheetöntä, kaikki kunnossa!

2 kommenttia:

 1. höh, voitolla näytti olevan kapasiteettiä esteille myös hurjasti. sulla on hyvin hieno suokki kyllä, vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :)

   Voitto ei ollut aivan surkea esteillä, mutta omien realiteettien puitteissa pitää tätä harrastaa. Aivan kaikkeen en repeä, joten asiat tärkeysjärjestykseen laittamalla ollaan päädytty panostamaan pelkästään kouluun.

   Jos / kun haluaa hypätä pientä jumppaa, onnistuu se vähäinen ja matala loikkiminen koulusatulallakin varmasti. :)

   Poista