LISÄTIETOA:

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Heeeeeetkonen?! Mitä mun pihalla on?


Mää löysin mun tontilta tämmösiä?! Muistaako joku blogin seuraaja vielä mitä nämä karvapallot ovat? Ne ovat Tarulandian miniponilapset! Kaksi kappaletta miniponioreja, Hurmas (2 vee) ja Miniponi (3 vee), ovat löytäneet tiensä oikeastaan koko kesän kestäneen kyläkierroksen jälkeen takaisin kotiin.

Miniponi 3 vee

Talvivillaa jo kovaa vauhtia kasvattavat kääpiöt ovat olleet edelliset kuukaudet mutustelemassa ruohoa vähän siellä ja täällä. Tuollaiset 80 cm korkeat palleroiset eivät paljoa syö, joten pienestäkin laidunpläntistä on ollut iloa pidemmäksikin aikaa.

Nyt alkaa kuitenkin kesä kääntyä syksyksi ja termiittien oli aika siirtyä kotikoloon talven viettoon. Toki kotitarhan eräästä kulmasta on vielä hetken aikaa mahdollisuus kirmata pienelle vihreälle kaistaleelle maiskuttelemaan viimeisiä kesän herkkuja.

Hurmas 2 vee
Näiden varalle ei oikeastaan ole yhtään mitään suunnitelmia. Jätkät hengailevat menossa mukana ja käyttävät ammattinimikettä "seuraponi". Kotona ei kukaan jää yksin ja traileriinkin löytyy kevyttä matkaseuraa tarvitsevalle.

Nyt kyllä taisin hieman huijata! On vähän sellainen suurempi haaste luvassa vanhemmalle miniponille... Ilmoitin kolmeveen Poriin laatuponikilpailuun! Lokakuun alussa luvassa on estekapasiteetin näyttöä irtohypytyksessä, poseerausta Hippoksen tuomareille rakennearvostelussa ja kirmausta askellajiarvioinnin tiimoilta. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti