LISÄTIETOA:

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Laatuarvostelusijoitus - sittenkin !!!!


Ihan oikeasti!!! Se suuri unelma ja haave toteutui! Voitto sijoittui Ypäjällä 5-vuotiaiden laatuarvostelussa!! Erittäin mahtavaa!!!!

Tarina mikä tämän rusetin taakse kokonaisuudessaan punoutuu, alkaa jo kuninkaallisissa sunnuntaina Hevosopiston laatuarvostelukansliasta. Oma osuuteni tässä tapahtumasarjassa on kuitenkin ollut pieni ja KAIKKI KIITOS KUULUU GIDRANILLE, tämän blogin seuraajalle!!! Gidran- nimimerkin taakse kätkeytyvä neito bongasi virheen tuloslistassa ja ystävällisesti kirjoitti asiasta tänne.

Soitin yhden puhelun Hevosopiston suuntaan ja - TSÄDÄÄÄÄÄ - tänään tuli tuollainen kiva vihreä ruusuke postissa!! Korjattu tuloslista löytyy Hevosopiston sivuilta ja Voitolle kuuluvat palkinnot on saatettu oikeaan osoitteeseen. Tarulandiassa on kaikki taas hyvin.


Mää sanon, että ansaittu ruusuke! Töitä on tehty, epätoivoisia hetkiä kahlattu läpi ja tuossa se nyt on! TyöVoitto, kuten kuulin jonkun sanovan! Eihän tuo rusetti kerro hevosen tulevasta kisaurasta, tai sen olemattomuudesta, yhtään mitään, mutta meille tuo vihreä lätyskä on ISO JUTTU. Tosi iso! Se on merkki onnistuneesta työstä, oikealla reitillä olemisesta.

Ja koska emme olleet rusettia vastaanottomassa palkintojen jaossa derby-kentällä, piti järjestää kotinurmelle omat kunniakierrokset ruusuke liehuen. Ensin mentiin sivistyneesti ravia, mutta sitten viikon lomailua harrastanut nuorukainen räjähti...

Ruusuke tuli tuuletettua kunnolla! Nyt kelpaa ripustaa se seinälle kunniapaikalle, pölyt ovat ainakin hävinneet taivaan tuuliin. Suupielet korvissa jatketaan viikkoa eteenpäin!!! Mahtavaa!!!

18 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo Voiton kirmailukuvat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää onnistuin oikein loistavasti niiden kanssa!! :)
   Alkaa kameran kanssa yhteiselo sujua!

   Poista
 3. Oi mahtavaa! Onneksi olkoon!

  Totuuden nimissä tosin taidan siirtää kunnian eräälle nimettömänä pysyttelevälle kaverille joka ihan ensimmäisenä tämän bongasi. Ei tosin sijoittuneiden määrän muuttumista vaan pelkästään yhtä liian pienen hevosmäärän, mutta yhtä kaikki kuitenkin. Minä sitten bloggaustasi lukiessasi vaan laskin 1+1 ja tajusin avata suuni oikeaan aikaan.

  Harmi sinänsä että palkintojenjako ja kunniakierros derbykentällä jäi näkemättä-tekemättä, mutta toisaalta niillä lähtöajoilla mitkä teillä oli, oli tämä ehkä nuorelle hevoselle se parempi ja reilumpi vaihtoehto. Ja näkyyhän tuossa kunniakierroksessa olevan paljon enemmän vauhtia mitä derbykentällä olisi ollut suotavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitä toki kiitokseni kaverillesikin!! :) Olen niin iloinen, että virhe tuli huomattua ja nyt myös korjattua. Miten moni niitäkin tuloslistoja on ihmetellyt, eikä ole huomannut mitään tai jos on huomannutkin, niin ei ole asiaa ihmetellyt yhtään sen enempää ja näin myöskään kokenut mitään syytä lähettää Hevosopiston suuntaan viestiä.

   Voitto seisoo kiltisti trailerissa odottamassa, mutta rajansa siinäkin. Aamulla ennen seiskaa oltiin kuitenkin jo lähdetty kotoa köröttelemään kisapaikalle. Eikä oikein ollut meillä kaksjalkaisillakaan niin paljoa kisahenkeä, että iltapäiväviiteen saakka oltaisiin paikalla roikuttu ilman eväitä.

   Kunniakierrokset kotona olivat hyvinkin vauhdikkaat ja hupaisat. Onneksi pysyivät kengät jalassa!! :D

   Poista
 4. Jes, hienoa!! Tottakai yksi pieni ruusuke on tärkeä!! ONNEAAA!!
  Ja hienot kunniakierrokset ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :)
   Jokaisella rusetilla on tarinansa, toisissa se on vain suurempi ja tärkeämpi. :)

   Poista
 5. Hieno kunniakierros! :) Hurjasti Onnea!

  VastaaPoista
 6. Jee, hienoa!! Paljon, paljon onnea! :D Lauantaina Yppäjällä päivä vietettiin, mutta harmi, kun Voitto starttas niin aamusta niin hepo jäi näkemättä. Muiden 5v suorituksia kyllä katselimme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Voitto esitti taitojaan keskellä aamusumua aivan hullun aikaisin molempina päivinä... Muut vasta tulivat, kun me jo lähdimme. :)

   ...ja kiitos onnitteluista!

   Poista