LISÄTIETOA:

maanantai 1. syyskuuta 2014

...ja kuinkas sitten kävikään?


Tässä niitä on. Tarhaan tehtyjä hiekkakraatereita. Tekijänä Voitto 5vee alias mulla-on-hiukan-ylimääräistä-energiaa... Ei riittänyt aamupäivän kokovartalotreenihikeen päättyneet kouluratsastustreffit Maijan kanssa vaan piti kotiin päästyä paria tuntia myöhemmin ottaa omatoimiset kiitolaukka-pukkihyppy-sessiot.

Koska Voittoa (yritetään) pitää pumpulissa tämän viikon ajan, menin heti nappaamaan ruunan narun jatkeeksi, kun huomasin tarharallattelun menevän riskialttiin puolelle. Hieno ajatus, mutta olin myöhässä.


Tässä se meinaan on. Oikean etujalan kenkä. Hyvä kysymys on, miksi se ei ole hevosen kavion pohjassa? Ja erittäin loistava jatkokysymys on, miten kenkä voi olla täysin suora ja kavio vailla ainuttakaan repeämää? Kaikki on selvästi mahdollista.


Onni on olla hyvissä väleissä kotikunnan paikallisen kengittäjän kanssa. Kaksi tuntia soitosta ja Voiton irtokenkä oli naputeltuna takaisin alle. Naulat sujahtivat hienosti entisiin reikiin ja kaviosta tuli oikein kaunis.

Koska Voitto oli tänään tuhma ja pudotti kenkänsä, sai se jäädä yöksi pihalle Porren kanssa. Omiin tarhoihinsa kuten jo viikon, mutta tepastelkoot yöllä isommassa tilassa kuin karsinassa... Jos vaikka energiataso pysyisi hieman maltillisempana. Toki nuorukainen on loimitettu, ettei vain kylmä pääse iskemään kultamussukkaan.

Huh, neljä päivää jäljellä laatuarvosteluun.

4 kommenttia:

 1. Meillä taas ei menny ku strömsössä, viimekengityksestä seuraavana päivänä oli juuri tuo kenkä kavionpohjassa käänne ihan uponneena ja kolmijalkanen hevonen... :( Selvittiin onneksi säikähyksellä ja pohjallisen kans uudelleenkengitettynä pysty parin päivän jälkeen liikkumaan jo vaivatta. Tsemppiä teille koitokseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, tuollaiset ovat aina hätkähdyttäviä tilanteita!! Onneksi tilanteesta ei seurannut mitään pahempaa!

   Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kaikki peukut otetaan vastaan kiitollisena! :)

   Poista